Σχετικά

Η ONISIS ιδρύθηκε το 2005, με κύριο στόχο να προσφέρει καινοτόμες και ευέλικτες λύσεις σε κάθε είδους εταιρεία, που θέλει να κατέχει ηγετική θέση στο διαδίκτυο και να εξελιχθεί μέσα από αυτό.

Με τη χρήση των πιο ισχυρών εργαλείων του web development, καθώς και με το άριστα εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, δημιουργούμε ιστοσελίδες υψηλής ποιότητας και εφαρμογές με πλήρη λειτουργικότητα. Οι εφαρμογές μας διακρίνονται από εξαιρετική αισθητική και λειτουργικότητα, ενισχύοντας το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα και τη δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Επίσης, το άψογο αποτέλεσμα αποτελεί κίνητρο δημιουργικότητας και εξέλιξης, και είναι στοιχεία συνυφασμένα με το προφίλ και τη φιλοσοφία της εταιρίας.

Στην ONISIS βλέπουμε τον κόσμο του Internet από μια άλλη οπτική, ακολουθώντας τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και καινοτομίες, προσφέροντας μοναδικά πλεονεκτήματα και υπηρεσίες σε αυτούς που μπορούν να τις κατανοήσουν και να επωφεληθούν από αυτές. Αντιμετωπίζουμε τον κάθε πελάτη μας ξεχωριστά, αφιερώνοντας χρόνο στην ανάλυση των αναγκών του και στην εύρεση των καταλληλότερων λύσεων και στρατηγικών.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για εμάς, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας. 

Η ομάδα


Στέλλιος Στυλιανόπουλος
Executive Director
stelios@onisis.gr
Οδυσσέας Αβραμίδης
GraphicWeb Designer
ody@onisis.gr
Παυλος Χρυσοχοϊδης
Senior Web Developer
pavlos@onisis.gr
Γιώργος Κυρατσούλης
Junior Front-End Developer
georgek@onisis.gr
Πέτρος Γιαννούλης
Junior  Web Developer
p.giannoulis@onisis.gr
Ιωαννα Κορώνη
Project Manager
ioanna@onisis.gr

Επικοινωνία

Onisis web development

Θεσσαλονίκη

Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα μας. Για οποιαδήποτε απορία σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με e-mail ή τηλεφωνικά και είμαστε στη διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε.

Μαρίνου Αντύπα 42 (Περιοχή Πυλαίας),Θεσσαλονίκη-T.K. 570 01    2310-476876       2310-476877       info@onisis.gr